MEDIAL VÄGLEDNING

 

Information

Medium

Det är alltid någon från andra sidan som ger mig budskapen. Jag är bara en kanal och det är andevärlden som bestämmer. Det är inte heller jag som bestämmer vem som ska komma fram och tala med dig, så någon specifik kontakt, finns det ingen garanti för. Du kommer också av fri vilja. Eller hur?

Det är kanske inte alltid du förstår all information på sittningen/seansen, men pusselbitarna brukar falla på plats senare. Informationen kan vara bakåt, nutid och framtid. Framtiden kan vi själv påverka.

Jag ger aldrig info om död, olycka och sjukdomar framåt.

Vill ni ha en spännande helkväll med gänget, hemma hos någon?

Ni ordnar ett gäng på 6-8 pers, så kommer jag hem till er.

Vill ni inte ha det hemma kan ni samlas här i stället.

Bör komma i gång 18.00 – Tid ca 2 timmar.  Det går till så att vi sitter i grupp och får information från andra sidan. Det lockar både till glada skratt och tårar.

Husrening på distans eller hemma hos er. Eftersom jag även är djurkommunikatör kan jag även vara behjälplig när det gäller era djur. Bortgångna eller levande. Ni kanske undrar hur ditt djur mår, eller har andra problem på något sätt. Då kan jag hjälpa till…

Medial vägledning, seans, healing…

Inför ett besök hos oss

En del undrar om dem ska ha med sig något. Om du vill kan du ta med något föremål som bara du har ägt. På detta föremål kan jag då känna av din energi, och det kallas för psykometri...

Något som är viktigt att veta:

När du har bokat tid hos någon av oss är det viktigt att tänka på är att hålla tiden och vara på platsen, eller vid teltid, mail vid utsatt tid. Då jag oftast har en kort paus innan nästa sittning.

Sedan skulle vi uppskatta om du som är känslig mot pälsdjur meddela detta innan då det finns djur i huset.

Om du vill ha det inspelat tar du med dig mobil, så du kan lyssna senare i lugn och ro. Det är inte alltid du  förstår all information på sittningen vid mötet, men det brukar falla på plats senare.

Jag har tystnadsplikt

Bild avläsning

Här kan du också skicka en profilbild av dig själv eller ditt djur och få dem avläst. Då kan du även få reda på om du har någon med dig från andevärlden m.m. Mailfrågor (max 3 st)Här har du även möjligheten att få svar på frågorna via telefon. Där jag kommer att ringa upp dig efter registrerad betalning och på avtalad tid.Vi jobbar även på vår egna telefonlinje. www.anglaportalen.se för snabbare svar. Inte säkert vi jobbar när du vill ha hjälp, men Där finns alltid någon för dig.

Vill ni veta mera ang. PRISER, så ring eller maila, så hörs vi av oss.

Även Telefon, mail, sms-svar debiteras.

 BETALNING 2 DGR INNAN BOKAD TID via BG 5418-8727 ELLER KONTANT PÅ PLATS

Är det så att du skulle bli försenad eller inte hittar hit så kontakta mig så fort som möjligt så jag vet. Adress får du när vi bestämt tid.

Eva bor i Örkelljunga kommun, Carina i Skurups kommun i Skåne. Tidsbokning må-fr kl.9.00–10.00 mob:  Eva 0704598305 eller 0762919040, Carina 0700909917.

PS! För de tjänster som kräver banköverföring så ska bokningen göras minst 48h innan bokad tid pga. det kan ta ca 2 dygn innan överföringen registreras på banken. När pengarna syns på kontot, skickas svaren direkt.

E-postadress: evaalfredsson@msn.com eller sms.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS