ÖPPEN DAGBOK

NÄR FILMNISSARNA KOM TILL BYN

Ler stortNu var det längesedan jag var inne och skrev något, så nu tyckte jag det var på tiden. Det har varit full rulle med lite av varje.

Jobbet har väl varit det viktigaste...

Vi brukar ha tjejkvällar då och då. Vi är ett gäng här på vår gård som brukar träffas och äta och dricka lite gott.

Via facebook fick vi veta att det skulle göras en dokumentär om kareoke. Ett tv-team skulle under hösten hänga med karaokegrabbarna ut och filma deras jobb och vardag varannan helg.

Då valde de ett ställe i Klippan som heter Milano, som de brukar spela på. Det skulle bli tror jag sammanlagt 10 lördagskvällar, med tävlingar och slutligen en final som kommer att gå avstaplen den 24 januari 15.

Eftersom min kära granne och hennes kompis har varit ute på sådant rättså mycket så beslöt vi oss för att gå dit och kolla läget.

Sagt och gjort....

Det var ju så skoj, tra la la...Efter ett tag satt man och bläddrade i boken om där var någon passande melodi, och det fanns det ju. Det finns något för alla...

Efter en stund blev grannen presenterad och gjorde en lysande insats.

Alla kan ju sjunga sejer dom så efter en stund tog även jag ton.

Filmnissarna smyger runt med sina kameror och det filmas i alla vinklar och vrår, men

det tänkte man inte på dåååå....

Två stycken går till final och två blir valda som kvällens artister varje gång.

Där var en kille som sjöng så himla bra, så jag sa att nu kan alla gå hem...

Jaha då blev klockan 00,00 och då utser en särskild jury vinnarna.

Grannen gick till final utan pardon.

Och sen var det kvällens artister, och jag blev en av dem, ahhhhhhhhh...Chockad

Jag tyckte inte att jag var så lysande, men det tyckte juryn. Inlevelse och div detaljer hade de gått på osv...

Naturligtvis blev jag jätte glad för det. När vi skulle fram och ta emot priser och sådant så fick man fylla i lapp med namn och lite uppgifter.

Sedan kom Johnny och frågade om filmnissarna fick intervjua mej och de skulle ringa efter någon dag och bestämma tid o plats.

Jo, men nu var det ju lite spännande, nyfikenheten tog över så sagt och gjort...

Efter någon dag så ringde Mattias upp och frågade om allt mellan himel och jord kan man seja.

De ville komma och filma också, lite på jobb och lite hemma.

Då fick jag ju gå till chefen först och fråga om det gick bra att de sprang runt bland kunder och hela den biten.

Jo, det gick ju bra att få i stånd det. Jag vet ju vad han tänkte....

Jag fick en liten mygga på mej och batteri. Då filmade de lite när jag gjorde vid maten, jag gick och snackade med folk som bowlade och lite sådant. Filmnissarna var överallt i lokalen så man tänkte inte på stohejet, då.

Men efteråt, men gud...hur snackade jag, hur tänkte jag. Jag pratade på som vanligt och tänkte inte så mycket på hur det kommer att låta i andras öron. Men det är nästan försent att ångra sej nu...Har bett dem radera lite.

När jag skulle hemåt så filmade de utgång och tills jag satte mej i bilen. Fick lite dirrektiv hur jag skulle gå ut och de gjorde tecken. 

Fin var man ju då rakt inte då man kom dirrekt från jobb och det hela. Vad ska folk tro, ohhh, vad har ja gort. Men d et struntar jag i. Jag är jag.

Väl hemma här så visade det sej att de varit inne på fb och kollat och där fick de syn på min hemsida, och blev väldigt nyfikna på min hobby som medium. Jag skulle ha en klient...och de frågade om de kunde få en liten titt på det. Väldigt nyfikna var dem på detta.

Dagen efter var det kareoke i gen och vi var där, tjohoo....Nu var vi redan insyltade tyckte vi.

När vi kom dit, så kramade filmnissarna om oss, och tackade för dom fått vara med mej en eftermiddag. Mycket, mycket trevliga killar. Rodnar

De ville intervjua mej i gen, och höra vad jag hade för taktik nu inför kvällen. Jag har ingen...jag gör allt för det är jäkligt skoj, häftig grej att dom är där.

Skulle jag råka på at gå till final, så är det dubbelskoj, verkligen. Denna kväll blev det inget bra alls för min del. Förkyld och missade introt..magplask Arg. Grannens kompis gick till final denna kväll. Men, kvällen gick ju vidare......Ska jag göra något sånt offentligt så ska det vara bra.

Så i lördags var det dax i gen och det var mycket folk och jag gjorde mycket bra i från mej, tycker jag. Men det gick inte hela vägen...Mitt val av melodier, kanske??? Jag har varit ute och sjungit i många år och tar de gamla låtarna för de känns trygga. Man ska ju ha känsla också för det man framför, det blir bäst då.Hjärta

Jag har frågat min pendel...vi får se om den har rätt eller fel. Det får ni reda på senare...

Ha d gott så forts jag min lilla berättelse när det är över....KraaaaaaaaamCool

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS