ÖPPEN DAGBOK

SKUGGAD

Ha ha!Ha ha!Ja, halleda....sanningen kommer alltid fram på ett eller annat visLer stort

Den 5 juni tog ju min son studenten som jag berättade förra gången jag skrev här. Den 9 började han jobba i Hyllinge. Första veckan fick vi köra honom dit, så fick han ta bussen hem. Han börjar kl. 06, så lite jobbigt var det allt. Men jobba måste man. Veckan därpå jobbade han eftermiddagsskift. Perfekt för hans del, för den veckan hade han uppkörning. Den klarade han galant och kunde glatt köra själv till sitt jobb.Ler stortÄr så glad för hans skull, och att han slipper mitt tjaaaaaaaaaaaat.

 

SANNINGEN, ja.. Eller rättare sagt en förklaring. Det var ju det jag skulle komma till...Det var ju studenten då. Vi hade festen på bowlinghallen i Klippan där jag jobbar, så jag lånade resaurangen och allt som hör därtill. Efter festen skulle det ju diskas, städas av och alla saker och mat skulle packas ner och tagas med hem. Allt tog ju sin lilla tid...Hade hjälp till en början med disk och sådant av min snälla moder, men tyckte synd om henne så jag skickade hem henne. Hon var också trött efter dagens bestyr, och hade redan hjälpt till så mycket tyckte jag.

Gästerna gick nog vid 23.00 ca.

Klockan var lite i 02 när jag var klar, med nästan allt. Det var jättemörkt på hela industiområdet. Finns lite gatulampor, men dom lyser ju knappt upp sej själv. Jag pratade lite med mej självLer stort så det var lugntGalen....Jag lastade in mina grejor i lilla bilen. Lade alla blommor försiktigt i en sopsäck, och en med sonens presenter och några andra kassar. Minns att jag tänkte, ser någon detta här så tror dom att det är en tjyvabil....mmmmmmmmm, den var knökafull.

Så skulle jag då äntligen få köra hemGilla Då såg jag en man i backspeglen, han gick precis bakom min bil. Jag höll väl andan en liten stund. Han tittade inte åt mitt håll vad jag kunde se. Sen gick han vidare uppåt vägen och stog där en stund. Han skulle se vart jag tog vägen o vise versa.  En gäst lät sin bil stå kvar, så....man vet ju aldrig. Men men....

I kväll ringde telefonen....Det var den mystiske mannen.

Han berättade att han var ute och gick den natten, för han kunde inte sova. Men han hade gått och tänkt på detta konstiga han sett vid bowlingen 02.00 på natten den 5-6/6. Det var ju två bilar varav en person lastade o lastade in allt vad den kunde i en förmodliggen polskreggad bil, fick han för sej. Därför gick han bakom bilen för att kolla reg. Den var visst svensk Wow!. I telefonen hade han polisen som också tyckte det var mysko. poliserna frågade om han vågade gå och kolla, de var i närheten om det behövdes. Polisen hade vid det laget fått upp alla uppgifter om min bil och mitt företag på datan. Då kom killen på att jag även jobbar som kock där och polisen sa till honom att det troligen hade varit fest där eftersom det var student osv..... Nu ville han stilla sin nyfikenhet och frågade om det hänt något på bowlinghallen då vid den tiden och berättade i detalj allt jag gjort inne och ute...OsäkerTrött som en apa var man vid det laget och tur jag inte såg honom när han kollade in genom fönstret, för då hade det nog kommit  en matsked tunnt.....Va då skuggad!

Ler stortSanningen kommer alltid fram på ett eller annat visHa ha!

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS