ÖPPEN DAGBOK

LATA DAGAR

 Hejsan alla glada polare!

Denna veckan har som gått var en händelsefattig vecka. Har egentligen inget kul alls att berätta...

Det har varit jobb för hela slanten och möte hit och ditLerDet har varit sportlov, så det har varit mycket mera folk på jobb än vanligt och det är verkligen trevligt. Många föräldrar hade tagit ledigt för det samma och var och bowlade och åt hos oss med sina barn.

I onsdags var jag och fick min behandling på sjukhuset. NÄST SISTAHjärta....Sen hoppas att det inte kommer tillbaka.

Försöker vara sund, men hur lätt är det för en som aldrig varit rädd om sej. Har i och för sej aldrig varit reält sjuk av  flunser och kräksjukor och sånt. På sin höjd varit lite snuvig. MEN blir jag sjuk så blir det dödliga sjukdommar, såsom lunginflammation, struplocksinflammation och nu sist cancer...Fy för...då kan man snacka om sjuk...Nu när jag gått på behandlingar och mått som sämst, så har jag retat upp mej på folk som bara den i bland. Jag jobbade hela tiden. Spydde på natten o jobbade på dagen, så har folk mage att gnälla över en vanlig j-la förkylning o stannar hemma i flera dgr. En kompis på fb hade spink i fingret, foto o allt...Dom fick sina gliringar, men brydde sej inte på det. Dom gnäller, ändå...Hoppas dom slipper gå i genom detta jag har gått i genom.

I söndags skulle jag haft storseans här i vår Brf-lokal, men det blev för få deltagare så jag ställde in det hela. Vi gör ett nytt försök den 9 mars i stället kl.14.00.  Hoppas det blir lite mer folk då.

Måndag och tisdag denna veckan var jag ledig från jobb. SkööööööntGillaMen retar mej på mej själv att jag inte jet göra mera här hemma. Gjorde bara det nödvändigaste. Så kan det vara i bland. Någon sa att man fick lata sej någon gång, och det tog jag verkligen fasta på.

Men i dag var det full rulle igen...Ha ha!Kärlektill jobbet, nästan alltid...Ha d göööööööött

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS